Diensten

Wij bieden een grote verscheidenheid aan diensten aan. Elke behandeling begint met het uitgebreid wassen en reinigen van de gehele auto, van de wielkasten tot en met de ruiten. Daarna is elke behandeling anders, aangezien wij voor elke auto een op maat gemaakt behandelplan samenstellen. 

Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden. Mocht u na het lezen van de informatie vragen hebben of meer willen weten over wat wij voor u en uw auto kunnen betekenen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.        

   

Verzegeling van lak en velgen

 

Elke dag weer rijdt u met uw auto door weer en wind. Zure regen, uv-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de kwaliteit van de lak achteruitgaat. Tijdens verzegeling wordt een beschermlaag op de lak aangebracht, die er langdurig voor zorgt dat de kleur niet vervaagt en de glans behouden blijft.

Velgen zijn gebaat bij eenzelfde behandeling. Tijdens het rijden, hecht remstof zich aan de velgen. Remstof kan zich na verloop van tijd invreten in de velgen. Verzegeling van de velgen zorgt ervoor dat remstof zich niet zo makkelijk aan de velgen kan hechten.

Uw auto is langdurig beschermd en daarnaast makkelijker te reinigen, doordat vuil geen kans krijgt zich te hechten aan lak en velgen. 


Polijsten van de koplampen


Koplampen hebben net als de lak veel te lijden van het in weer en wind op de weg zijn.  De meeste koplampen zijn tegenwoordig van kunststof dat is behandeld met een beschermende coating. Deze coating verweert en verkleurt na verloop van tijd onder invloed van uv-straling en vuil. De hitte van de halogeenlampen versnelt dit proces. De koplampen worden dof en de lichtopbrengst is minder – niet mooi en niet veilig. Wij verwijderen de oude coating, polijsten de lamp en brengen een nieuwe uv-bestendige coating aan. Zo kunt u weer veilig de weg op.