Over ons

De 48 jarige Marco Akse, misschien beter bekend als de "poetsspecialist "van Leeuwarden en omstreken, is de man achter Car Cleaning Akse. Een professioneel bedrijf met een verscheidenheid aan diensten. Niet alleen het reinigen van uw auto komt aan bod , ook verzegeling van lak en velgen en het polijsten van de koplampen zijn dagelijkse klussen voor de bescheiden en gastvriendelijke Marco. 

 

Poetsen is een vak apart, een vak dat je in je vingers moet hebben. Je moet,bijvoorbeeld, voelen hoe ver je moet gaan met polijsten om een zo optimaal glad en egaal resultaat te krijgen. Bij Car Cleaning Akse  combineren we vakmanschap, oog voor detail, fingerspitzengefühl en passie voor auto’s om te zorgen dat uw auto er als nieuw blijft uitzien.

Bij Car Cleaning Akse werken wij met topkwaliteit producten en streven wij ernaar uw auto in nieuwstaat te houden. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd voor uw auto.

Dit begint al tijdens de kennismaking. Wij bespreken met u wat uw wensen zijn en nemen de tijd om de staat van de auto te beoordelen. Vervolgens plannen wij nadat de offerte is goedgekeurd ruim de tijd in voor de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden. Op deze manier is haastwerk uitgesloten en waarborgen we de kwaliteit.

Onze diensten zijn zeer breed inzetbaar. Zo onderhouden wij niet alleen het wagenpark van particulieren en bedrijven, maar ook boten, oldtimers, caravans, campers, paardentrailers, Amerikaanse trailers en zelfs villa’s.